Spinnen de baas!

Algemeen
Ondanks het feit dat in Nederland geen giftige spinnen voorkomen zijn veel mensen bang voor deze achtpotige dieren. Spinnen zijn echter nuttige beesten omdat ze diverse soorten insecten eten en zo plagen voorkomen. Heeft u veel spinnen in huis? Een aanwijzing dat er veel prooidieren zoals vliegen en muggen in uw woning aanwezig zijn. Voor spinnen geldt: hoe eenvoudiger het web des te actiever de spin als jager.

Aanwezigheid van spinnen herkennen
Er zijn meer dan 35.000 spinnensoorten woonachtig op aarde. Iedere spin heeft haar eigen kenmerken, maar deze kruipers hebben één ding gemeen: hun 8 poten. Last van spinnen? U herkent ze door:

 • Visuele waarneming
 • Aanwezigheid spinnenwebben, zowel binnen als buiten

Spinnen weren
Voorkom een spinnenplaag door de aanwezigheid van vliegen en muggen te minimaliseren. Plaats horren en roosters en haal regelmatig de stofzuiger door het huis. Daarnaast adviseren wij naden en kieren te dichten. Kunt u spinnen niet de baas? Bel Attack! Wij weren spinnen aan de buitenzijde van uw pand met een biologisch afbreekbaar middel. Het afweermiddel voorkomt dat spinnen zich opnieuw vestigen op (of voorbij) de behandelde oppervlaktes.

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer 03 20 59 313 of laat een bericht achter via bel mij terug.

 • Neem contact op
 • Bel ons op 03 20 59 313
 • Bel mij terug
  Velden met een * zijn verplicht
 • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

 • 26 september 2016
  Dierplaagbeheersing Destructa BvBa overgenomen door Attack

  Attack heeft met ingang van 1 juli 2016 de bedrijfsactiviteiten op het gebied van...

  Meer lezen
 • 26 september 2016
  Attack neemt bedrijfsactiviteiten Destructa BvBa over

  Meer lezen
Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.