Ongediertebestrijding

Schakel vakkundige ongediertebestrijding in

Schakel de hulp van de meest ervaren specialisten op het gebied van ongediertebestrijding in. Onze deskundigen werken verspreid over België, zodat er altijd een vakman bij u in de buurt is. U kunt rekenen op korte aanrijtijden en een directe aanpak van het ongedierte. Neem snel contact op om een afspraak te maken voor ongediertebestrijding zodat u verdere overlast kunt voorkomen.

Al 60 jaar ongediertebestrijding
Korte aanrijtijden in regio Antwerpen
Aanpak bij de bron van het ongedierteprobleem
Vakbekwame en geschoolde specialisten
Uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
 Geen lange wachttijden & direct een afspraak

Wering en ongediertebestrijding tegen de volgende soorten

Snel ter plaatste voor ongediertebestrijding

attack ongediertebestrijding

Attack begrijpt dat u direct actie wenst. Dus wanneer u contact opneemt, zorgen wij dat er met spoed een specialist bij u op de stoep staat. Door onze volledige dekking door het hele land kunnen we korte aanrijtijden hanteren en scherpe tarieven rekenen. Onze medewerkers zijn vakbewaam en worden geschoold  op interne en externe locaties. Zo streven wij ernaar alle ongedierteproblemen op een professionele manier op te lossen. Attack richt zich in eerste instantie op het deskundig adviseren van haar klanten. Als het niet anders kan en er toch een ongediertebestrijding moet worden uitgevoerd, gebeurt dat uitsluitend met bestrijdingsmiddelen welke zijn toegelaten door Inspectie Leefomgeving en Transport.

U bent met Attack dus zeker van een professionele ongediertebestrijding van plaagdieren, of het nu gaat om wespenmuizenzilvervisjes of welk ander plaagdier dan ook.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Klantcontact ongediertepreventie Attack Plaagdierbeheersing

Al sinds 1962 voert Attack professionele ongediertebestrijding uit. Op basis van onze ervaring weten we exact hoe we ongediertebestrijding het beste kunnen uitvoeren en hoe we ongedierte preventief kunnen weren. We maken onderscheid tussen preventieve en curatieve maatregelen en doen dit op basis van het Integrated Pest Management (IPM) principe. Door structurele inspecties op bouwkundig en hygiënisch vlak worden gebreken vroegtijdig gesignaleerd. Dit is een effectieve manier om overlast door ongedierte preventief te voorkomen. We gaan dus een stap verder dan ongediertebestrijding, we noemen dit plaagdierbeheersing.

Ongediertebestrijding inschakelen

Attack Plaagdierbeheersing

Bel of mail ons zodat wij een afspraak op korte termijn kunnen inplannen. We stellen u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze om uw omgeving weer muisvrij te krijgen.

Onze vakkundige bestrijders in België zijn u snel van dienst. We werken zonder lange wachtrijen en zorgen dat u snel wordt geholpen om verdere overlast te voorkomen.

We voeren professionele bestrijding en preventieve weringsmaatregelen uit. We bespreken vooraf onze aanpak en het benodigde aantal bezoeken. In sommige gevallen voldoet één bezoek.

Onze werkwijze en kosten voor ongediertebestrijding

onderhoudscontract vliegenlampen

In eerste instantie bespreken we de mate van overlast. Als er sprake is van de aanwezigheid van plaagdieren dan gaan we direct over tot actieve ongediertebestrijding. Dat doen we met effectieve en goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. Onze ervaren bestrijders kennen de leefwijze van verschillende ongediertesoorten en spelen hier op in. We zetten onze methodes in op strategische plekken en vangen het ongedierte weg.

Ook zonder de aanwezigheid van plaagdieren is het verstandig om preventief maatregelen te treffen. Zeker als u bijvoorbeeld een bedrijf bent en waar veel voedsel wordt geproduceerd. Door goede ongediertepreventie en een slimme omgang met afval kan overlast worden voorkomen. Ook bouwkundige voorzieningen zoals kleine ventilatieopeningen, goed sluitende deuren en het afdichten van naden en kieren houdt ongedierte grotendeels buiten de deur.

De prijs voor ongediertebestrijding is afhankelijk van een aantal facturen. We werken tegen scherpe tarieven en hebben korte aanrijtijden. De kosten zijn afhankelijk van het volgende:

 • Of u enkel bestrijding uit wilt laten voeren
 • Of wij ook periodieke controles voor u gaan uitvoeren (vooral voor bedrijven)
 • De mate van overlast
 • De oppervlakte van de ruimte(s) waar u overlast ondervindt

Steeds een vakkundige servicemedewerker die u op korte termijn verder kan helpen.

We denken proactief mee over effectieve en veilige oplossingen zodat u niet wordt gehinderd met uw activiteiten.

We bezitten de juiste certificeringen en werken met geschoolde en ervaren servicemedewerkers.

Neem contact op met Attack Plaagdierbeheersing

Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen