Rattenbestrijding

Schakel rattenbestrijding in

Wanneer u ratten heeft geconstateerd dan is het verstandig om professionele rattenbestrijding in te schakelen. Een vakkundige rattenbestrijder voorkomt dat ratten zich verder verspreiden en voortplanten in uw omgeving. De specialisten van Attack helpen u graag verder. Waar u de ratten ook heeft aangetroffen, we bieden altijd een passende oplossing. Door effectieve bestrijding in en rondom uw pand pakken we de bron van het rattenprobleem aan.

Attack heeft al jarenlange ervaring met rattenbestrijding. Onze vakkundige medewerkers kennen de leefwijze van de rat en spelen hier op in met professionele bestrijdingsmiddelen. Denk aan de inzet van rattenklemmen en rattenkisten op strategische plekken. Afhankelijk van uw situatie komen we een aantal keer terug om de kisten te controleren en om eventueel bij te sturen. Voordat wij aan de slag gaan bespreken we eerst onze werkwijze en de kosten. Geen verrassingen achteraf en binnen de kortste keren is uw omgeving weer vrij van ratten.


Professionele rattenbestrijding
Aanpak bij de bron van het rattenprobleem
Maatregelen om raten blijvend te weren
Al bijna 60 jaar rattenbestrijding
 Geen lange wachttijden en direct een afspraak maken


Professioneel ratten laten bestrijden
Aanpak bij de muizenbron
Maatregelen om blijvend te weren
Al bijna 60 jaar rattenbestrijding
 Korte wachtrijen en direct een afspraak

Neem contact op  Verschillende soorten ratten

  Rattenbestrijding inschakelen

  Attack Plaagdierbeheersing

  Bel of mail ons zodat wij een afspraak op korte termijn kunnen inplannen. We stellen u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze om uw omgeving weer muisvrij te krijgen.

  Onze vakkundige bestrijders in België zijn u snel van dienst. We werken zonder lange wachtrijen en zorgen dat u snel wordt geholpen om verdere overlast te voorkomen.

  We voeren professionele bestrijding en preventieve weringsmaatregelen uit. We bespreken vooraf onze aanpak en het benodigde aantal bezoeken. In sommige gevallen voldoet één bezoek.

  Rattenbestrijding in woonhuizen en bedrijven

  Rattenbestrijding zwarte rat Attack

  De aanwezigheid van ratten zorgt voor veel overlast en kan voor dagelijkse hinder zorgen. Regelmatig krijgen wij meldingen van particulieren die ratten in huis en in de tuin hebben geconstateerd. Ook voor bedrijven kan het een regelrechte ramp zijn en kan het de productie beïnvloeden. Ratten zijn onhygiënisch, kunnen knaagschade veroorzaken en dragen ziektes met zich mee. Ze nestelen zich vaak in donkere plekken die niet gemakkelijk te bereiken zijn. Denk aan plafonds, spouwmuren, kelders en zolders. Daarnaast zijn ratten van nature schuwe beesten die potentieel gevaar zoveel mogelijk uit de weg gaan. Dit maakt de rattenbestrijding niet makkelijk. Door het vroegtijdig inschakelen van professionele rattenbestrijding kunt u verdere verspreiding de rattenplaag tegengaan.

  De aanwezigheid van ratten herkennen

  Rattenbestrijding Bruine rat Attack

  Ratten kunnen op verschillende manieren worden geconstateerd. De verschillen tussen de zwarte en de bruine rat zijn groot, maar over het algemeen zijn ze beide op basis van een aantal kenmerken te herkennen:

  • Stank door urine
  • Aangevreten materialen door knaagschade
  • Grote en kleine rattenkeutels van dezelfde vorm
  • Buiksmeer van ratten op looproutes (vlekken en kringen)
  • Voetsporen of haren

  Overlast en schade door de aanwezigheid van ratten

  Rattenbestrijding Bruine rat Attack

  Bruine en zwarte ratten kunnen problemen veroorzaken voor de gezondheid. Daarnaast zorgen ze voor de nodige schade. Enkele problemen die kunnen ontstaan zijn:

  • Knaagschade aan kabels en buizen (kortsluiting, lekkages en storingen).
  • Vervuilen en beschadigen van voorraden.
  • Overlast door (krassende) geluiden in muren en vloeren.
  • Uitwerpselen: donkerbruin en ± 15 mm lang.
  • Holen in de grond in de nabije omgeving.
  • Overbrengen van verschillende ziektes zoals de ziekte van Weil en paratyfus en de varkenspest.

  Steeds een vakkundige servicemedewerker die u op korte termijn verder kan helpen.

  We denken proactief mee over effectieve en veilige oplossingen zodat u niet wordt gehinderd met uw activiteiten.

  We bezitten de juiste certificeringen en werken met geschoolde en ervaren servicemedewerkers.

  Onze werkwijze en kosten voor rattenbestrijding

  onderhoudscontract vliegenlampen

  Rattenbestrijding wordt in eerste instantie altijd uitgevoerd met het oog op preventieve maatregelen. Door goede bouwkundige aanpassingen zoals kleine ventilatieopeningen, deuren die goed sluiten en het afdichten van gaten, blijven ratten grotendeels buiten. Een opening van ongeveer 2,5 cm is al genoeg voor een rat om doorheen te komen. We sporen de naden en kieren op en dichten dit af met onze unieke weringskit, genaamd MouseShield. In tegenstelling tot normale kit gaan ratten hier niet doorheen. Daarnaast kijken we naar hygiënische maatregelen. We controleren of afval en voedselresten en geven adviezen over hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

  Actieve rattenbestrijding doen we met professionele middelen. We kennen de leefwijze van zowel de bruine als de zwarte rat en spelen hier op in. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de twee. We kiezen de juiste strategische plekken en houden rekening met de omgeving. Door onze ervaring en vakkundige middelen kunnen we de rattenplaag vaak snel uitroeien.

  Neem contact op met Attack Plaagdierbeheersing

  Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen