Muizenbestrijding

Maak een afspraak voor muizenbestrijding

Heeft u last van muizen en bent u op zoek naar effectieve muizenbestrijding? Dan helpen we u bij Attack graag verder. Vanuit ons kantoor in Antwerpen kunnen we u op korte termijn van dienst zijn. Op basis van de ervaring van onze vakkundige bestrijders kunnen we muizen snel en vakkundig bestrijden. De behandeling voeren we uit met professionele bestrijdingsmiddelen (zoals vallen en toxische middelen) en zetten dit op veilige en strategische plekken in.

Bij Attack doen we net dat stapje extra om muizen ook preventief te weren. Dit doen we door bijvoorbeeld het afdichten van openingen en kieren met ons wondermiddel; een speciale kit waar muizen niet doorheen knagen. Daarnaast geven we advies over hoe u het beste kunt omgaan met afval en voedselresten. Het doel is om overlast van muizen op lange termijn te voorkomen.

Al sinds 1962 voeren we met succes plaagdierbeheersing voor particulieren en bedrijven uit. We hebben inmiddels tevreden klanten door héél België.


Professioneel muizen laten bestrijden
Aanpak bij de bron van het muizenprobleem
Maatregelen om muizen blijvend te weren
Al bijna 60 jaar muizenbestrijding
 Geen lange wachttijden. Direct een afspraak maken


Professioneel muizen laten bestrijden
Aanpak bij de muizenbron
Maatregelen om blijvend te weren
Al bijna 60 jaar muizenbestrijding
 Korte wachtrijen en direct een afspraak

Neem contact op  Onze werkwijze bij muizenbestrijding

  Attack Plaagdierbeheersing

  Bel of mail ons zodat wij een afspraak op korte termijn kunnen inplannen. We stellen u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze om uw omgeving weer muisvrij te krijgen.

  Onze vakkundige bestrijders in België zijn u snel van dienst. We werken zonder lange wachtrijen en zorgen dat u snel wordt geholpen om verdere overlast te voorkomen.

  We voeren professionele bestrijding en preventieve weringsmaatregelen uit. We bespreken vooraf onze aanpak en het benodigde aantal bezoeken. In sommige gevallen voldoet één bezoek.

  Muizen bestrijden in woonhuizen en bedrijven

  Muizenbestrijding particulieren bedrijven

  Muizen veroorzaken veel overlast en schade in woonhuizen en bedrijven. Vaak zijn dit huismuizen. Maar het kan ook zijn dat er overlast ontstaat door veldmuizen of spitsmuizen. De knaagdieren zijn onhygiënisch en kunnen ziektes met zich meedragen. Ze nestelen zich vaak in plekken die lastig te bereiken zijn. Bijvoorbeeld in plafonds of spouwmuren en zolders. Voorplanting van muizen kan elke 8 weken plaatsvinden. Om dit te voorkomen is het verstandig op korte termijn muizenbestrijding in te schakelen. Voor bedrijven kunnen we periodieke inspecties voor u uitvoeren. We speuren de muizenbron op en pakken dit aan. In combinatie met goede preventieve maatregelen zorgen we voor structurele beheersing van muizen in uw omgeving.

  De aanwezigheid van muizen herkennen

  Muizenbestrijding schade en overlast

  In de meeste gevallen zal u last ondervinden van de huismuis. Deze leeft zowel in de stad als het platteland en probeert zich altijd dicht bij een voedselbron te nestelen. Vaak doen ze dit in beschutte plekken zoals op zolders of in muren en plafonds. Soms nestelen ze zelfs in broden, eierdozen of zakken rijst.

  De aanwezigheid van de knaagdieren is te herkennen door:

  • Uitwerpselen van kleine en ronde keutels verspreid in de hele omgeving waar ze leven
  • Knaagschade in kabels, hout of plastic
  • Een kenmerkende muskus en ammonia geur
  • Krassende geluiden onder daken en in muren
  • Het aantreffen van nestjes; huismuizen hebben 8-10 nestjes per jaar.

  Schade en overlast door muizen

  Muizenbestrijding knaagschade

  Overlast door de bruine en de zwarte rat kan voor de gezondheid. Daarnaast kunnen ze op verschillende manieren schade veroorzaken. Problemen die kunnen ontstaan zijn:

  • Knaagschade aan kabels en buizen (kortsluiting, lekkages en storingen).
  • Vervuilen en beschadigen van voorraden.
  • Overlast door (krassende) geluiden in muren en vloeren.
  • Uitwerpselen: donkerbruin en ± 15 mm lang.
  • Holen in de grond in de nabije omgeving.
  • Overbrengen van verschillende ziektes zoals de ziekte van Weil en paratyfus en de varkenspest.

  Steeds een vakkundige servicemedewerker die u op korte termijn verder kan helpen.

  We denken proactief mee over effectieve en veilige oplossingen zodat u niet wordt gehinderd met uw activiteiten.

  We bezitten de juiste certificeringen en werken met geschoolde en ervaren servicemedewerkers.

  Onze werkwijze en kosten voor muizenbestrijding

  onderhoudscontract vliegenlampen

  In eerste instantie bespreken we de mate van overlast door de muizen. Als de knaagdieren overlast veroorzaken dan gaan we direct over tot actieve bestrijding. Dat doen we bijvoorbeeld met de inzet van muizenvallen en goedgekeurd muizengif. We kennen de leefwijze van muizen en spelen hier op in. We zetten bestrijding in op strategische plekken en vangen de muizen hierdoor weg.

  Als u geen overlast heeft dan kunt u evengoed plaagdierbeheersing inschakelen. Zeker als uw bedrijf veel te maken heeft met afval en voedsel dan kan ongediertepreventie veel overlast van ongedierte voorkomen. Goede bouwkundige voorzieningen zoals kleine ventilatieopeningen, goed sluitende deuren en het afdichten van naden en kieren houden muizen grotendeels buiten de deur.

  De prijs voor muizenbestrijding is afhankelijk van een aantal facturen. We werken tegen concurrerende prijzen en hebben korte aanrijtijden. De kosten zijn afhankelijk van het volgende:

  • Of u enkel bestrijding uit wilt laten voeren
  • Of wij ook periodieke controles voor u gaan uitvoeren (vooral voor bedrijven)
  • De mate van muizenoverlast
  • De oppervlakte van de ruimte(s) waar u overlast ondervindt

  Neem contact op met Attack Plaagdierbeheersing

  Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden