Wespen de baas

Algemeen
De eerste vraag moet luiden: is bestrijding echt nodig? Wespen zijn namelijk nuttige dieren, ze helpen schadelijk ongedierte te verdelgen en ruimen dode insecten op. Toch worden ze over het algemeen beschouwd als hinderlijke insecten die een bedreiging vormen voor onze gezondheid.

Het dichtstoppen van de uitvliegopening(en) van een nest heeft geen zin, omdat de wespen net zolang zullen zoeken tot ze een andere uitgang hebben gevonden of gemaakt. Soms werkt het zelfs averechts, omdat wespen op deze manier ook ín het gebouw terecht kunnen komen. Een wespennest kan 5000 en soms zelfs meer individuen bevatten. Als u veel activiteit van wespen ziet bij bijvoorbeeld een ventilatieopening in een spouwmuur, onder dakpannen en bij kieren en/of gaatjes in een muur of dak kunt u er nagenoeg zeker van zijn dat zich daar een wespennest bevindt.

Geen wachttijden
Attack begrijpt dat u direct actie wenst. Dus wanneer u contact opneemt, zorgen wij dat er met spoed een specialist bij u op de stoep staat voor het uitroeien van het hinderlijke wespennest. Stop de invliegopeningen nooit dicht! Laat de bestrijding aan onze medewerkers over. Zij hebben kennis van de leefwijze van de wesp en kunnen met minimale middelen een maximaal effect bereiken zonder ongewenste bijwerkingen voor mens en milieu. Met Attack bent u snel, professioneel en zonder overlast gegarandeerd van het wespennest af. Wij spuiten een poedervormig contactgif in de invliegopeningen van het nest. De werksters nemen het gif aan hun pootjes mee het nest in en zorgen ervoor dat de koningin en de larven hier ook mee in aanraking komen. Met Attack kunt u rekenen op effectieve bestrijding.

Professionele hulp nodig? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer 03 20 59 313 of laat een bericht achter via bel mij terug.

 • Neem contact op
 • Bel ons op 03 20 59 313
 • Bel mij terug
  Velden met een * zijn verplicht
 • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

 • 26 september 2016
  Dierplaagbeheersing Destructa BvBa overgenomen door Attack

  Attack heeft met ingang van 1 juli 2016 de bedrijfsactiviteiten op het gebied van...

  Meer lezen
 • 26 september 2016
  Attack neemt bedrijfsactiviteiten Destructa BvBa over

  Meer lezen
Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.