Over Attack

Van klein naar groot
Ruim 50 jaar geleden begon Attack als eenmanszaak ‘Zuurbier’s Insectenbestrijding’ in Alkmaar (Nederland). Na de overname in 1992 heeft de huidige directie de naam verandert in Attack. Onder leiding van Walter en Irene Kocken is Attack inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met buitendienstmedewerkers door heel Nederland en België en een expertise waar men U tegen zegt. En de volgende generatie staat te trappelen om het stokje over te nemen. Ons motto? Voorkomen is beter dan genezen.

Familiebedrijf
Als grootste familiebedrijf in de branche helpt Attack bedrijven en particulieren bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Hierbij is ons doel niet om de grootste in de branche te zijn, maar wel de beste!

Landelijke dekking
Attack is gespecialiseerd in het voorkomen, weren en bestrijden van vele soorten ongedierte. Van knaagdieren, kruipende en vliegende insecten tot houtaantastende insecten. Dankzij onze landelijke dekking in België en Nederland is er altijd een servicemedewerker bij u in de buurt. Direct hulp nodig? Bel naar 03 20 59 313 of laat een bericht achter via bel mij terug.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?  

 • Neem contact op
 • Bel ons op 03 20 59 313
 • Bel mij terug
  Velden met een * zijn verplicht
 • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

 • 26 september 2016
  Dierplaagbeheersing Destructa BvBa overgenomen door Attack

  Attack heeft met ingang van 1 juli 2016 de bedrijfsactiviteiten op het gebied van...

  Meer lezen
 • 26 september 2016
  Attack neemt bedrijfsactiviteiten Destructa BvBa over

  Meer lezen
Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.