Insectenbestrijding

Schakel vakkundige insectenbestrijding in

Schakel de meest ervaren specialisten op het gebied van insectenbestrijding in. Indien u overlast heeft door vliegende of kruipende insecten schieten wij snel te hulp. Attack is al 60 jaar actief met ongediertebestrijding. Onze vakkundige medewerkers weten hoe elk soort insect op de juiste manier te bestrijden is. We kunnen u op korte termijn van dienst zijn en hebben korte aanrijtijden. Neem contact op om een afspraak te maken voor insectenbestrijding. Voorkom verdere overlast.

Al 60 jaar insectenbestrijding
Korte aanrijtijden en snel ter plaatse
Aanpak bij de bron van het probleem
Vakbekwame en geschoolde specialisten
Uitsluitend effectieve bestrijdingsmiddelen
 Geen lange wachttijden & direct een afspraak

Wering en insectenbestrijding tegen de volgende soorten

Afspraak voor insectenbestrijding op korte termijn

attack ongediertebestrijding

Een medewerker van Attack is u op korte termijn van dienst om insectenbestrijding in te schakelen. Wanneer u overlast heeft zorgen we dat er met spoed een specialist bij u op bezoek komt. Doordat onze medewerkers verspreid werkzaam zijn over België hebben we maar korte aanrijtijden. We voeren vakkundige behandelingen uit tegen scherpe tarieven. Onze medewerkers zijn vakbewaam en worden geschoold op interne en externe locaties. We zetten effectieve bestrijdingsmethoden in en houden daarbij rekening met de leefomgeving van mens en dier. U bent met Attack dus zeker van een professionele insectenbestrijding, of het nu gaat om wespenmieren, vliegenzilvervisjes of welk ander insect dan ook.

Preventieve insectenbestrijding voor bedrijven

spuitbehandeling Ongediertepreventie voor bedrijven

Omdat sommige bedrijven structureel last hebben van insecten is het verstandig om op voorhand insectenbestrijding in te schakelen. Op basis van onze ervaring weten we exact hoe we insectenbestrijding het beste kunnen uitvoeren en hoe we insecten preventief kunnen weren. Door structurele inspecties op bouwkundig en hygiënisch vlak worden gebreken vroegtijdig gesignaleerd. Daarnaast kunnen we met vallen en bijvoorbeeld vliegenlampen het grootste gedeelte wegvangen.

Insectenbestrijding inschakelen

Attack Plaagdierbeheersing

Bel of mail ons zodat wij een afspraak op korte termijn kunnen inplannen. We stellen u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze om uw omgeving weer insectenvrij te krijgen.

Onze vakkundige bestrijders in België zijn u snel van dienst. We werken zonder lange wachtrijen en zorgen dat u snel wordt geholpen om verdere overlast te voorkomen.

We voeren professionele bestrijding en preventieve weringsmaatregelen uit. We bespreken vooraf onze aanpak en het benodigde aantal bezoeken. In sommige gevallen voldoet één bezoek.

De werkwijze en kosten van insectenbestrijding door Attack

Insectenbestrijding ongediertebestrijding Attack België

Als u ons inschakelt voor insectenbestrijding dan kijken we in eerste instantie van welk insectensoort er sprake is. De werkwijze kan per insecten namelijk verschillen. We bespreken met u de mate van overlast en waar u de insecten heeft geconstateerd. Indien nodig gaan wij direct over op actieve bestrijding van de plaagdieren. Dat doen we met effectieve en goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. We zetten onze methodes in op strategische plekken en vangen het ongedierte weg.

Ook zonder de aanwezigheid van insecten is het verstandig om preventieve weringsmaatregelen te laten treffen. Zeker als u een bedrijf bent waar bijvoorbeeld voedsel wordt geproduceerd. Of juist een huishouden waar overlast is in de keuken. Door goede ongediertepreventie en een slimme omgang met afval kan overlast worden voorkomen. We kijken naar bouwkundige en hygiënische gebreken en lossen dit in overleg met u op.

De prijs voor ongediertebestrijding is afhankelijk van een aantal facturen. We werken tegen scherpe tarieven en hebben korte aanrijtijden. De kosten zijn afhankelijk van het volgende:

 • Of u enkel bestrijding uit wilt laten voeren
 • Of periodieke controles gewenst zijn (o.a. bij vliegenlampen)
 • De mate van overlast
 • De oppervlakte van de ruimte(s) waar u overlast ondervindt

Steeds een vakkundige servicemedewerker die u op korte termijn verder kan helpen.

We denken proactief mee over effectieve en veilige oplossingen zodat u niet wordt gehinderd met uw activiteiten.

We bezitten de juiste certificeringen en werken met geschoolde en ervaren servicemedewerkers.

Neem contact op met Attack Plaagdierbeheersing

Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen